• Lorem ipsum

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden van Jurjens Design gevestigd te Meppel.

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel Zwolle, nummer 60196505.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Jurjens Design. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Jurjens Design behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Jurjens Design. 

Jurjens Design verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is Jurjens Design genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst
Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je Jurjens Design uitdrukkelijk opdracht geeft het product te maken. Jurjens Design behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door Jurjens Design gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Jurjens Design is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site.

Je kunt de producten op de website betalen doormiddel van een iDeal of PayPal betaling. Wanneer de betaling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt. Als de betaling na 5 dagen niet door Jurjens Design is ontvangen, stuurt Jurjens Design je een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 8 dagen niet is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Wanneer je de bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan [email protected]

Verzending en Levering
Voor alle verzendingen (zowel binnen als buitenland) maken wij gebruik van DPD. Alle producten worden met een Track & Trace code door middel van een pakketservice verstuurd.  De kosten voor alle pakketen bedragen €7,95. Bij bestellingen boven de €150,- worden geen verzendkosten gerekend. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van Jurjens Design is bijgeschreven. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Jurjens Design stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1 a 3 werkdagen te versturen via DPD Pakketservices.

Jurjens Design geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.

Zichttermijn/herroepingsrecht
Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Jurjens Design hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 14 werkdagen na levering dien je dit per mail te melden bij Jurjens Design. Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de retourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Jurjens Design er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken aarzel dan niet om contact met Jurjens Design op te nemen. Je kunt een email sturen naar [email protected]. Graag vernemen wij jouw verhaal en uiteraard zal Jurjens Design zijn best doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Nieuwsbrief
Alle betalende klanten geven toestemming om na het afronden van hun order meegenomen te worden in de nieuwsbrief. De klant heeft te allen tijde recht om zich hiervoor uit te schrijven.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van Jurjens Design maakt het gelden slecht bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Privacy Policy
Door het accepteren van onze voorwaarden ga je akkoord met de op 25-05-2018 vernieuwde privacy policy. Meer informatie over deze voorwaarden zijn te vinden op de pagina www.jurjensdesign.com/privacy-policy